Blog van pluk

afbeelding van pluk

Hiep Hiep Hoera!

Ondanks dat het al even geleden is dat ik hier gepost heb wilde ik toch even deze blog aanmaken. Via deze site heb ik namelijk mijn allerliefste vriendje Ram6 ontmoet en hij is jarig vandaag! Dus lieverd, via deze weg nogmaals van harte gefeliciteerd met je 25e verjaardag! We maken er een mooie dag van, dikke kus Pluk!

afbeelding van pluk

Hiep hiep hera, er is er 1-tje jarig!

Goeiemorgen lieve Tweety, onwijs gefeliciteerd met je 23e verjaardag! Maak er een leuke dag van, maar dat zal wel lukken want je bent in goed gezelschap Glimlach! Tot strakjes!

afbeelding van pluk

Wat is liefde/verliefdheid?

Lieve LDVD-ers,

ik ben benieuwd wat jullie verstaan onder liefde/verliefdheid.

Liefs Pluk

afbeelding van pluk

Dat verdient een compliment!

Het leek me wel geinig om een blog aan te maken waarop iedereen een compliment kan achterlaten voor een mede-LDVD-er. Vaak geeft het toch een deuk in je zelfvertrouwen als je door je geliefde in de steek gelaten wordt. Laten we nu eens de nadruk leggen op de positieve dingen. Ik zal een goede begin maken Glimlach.

1. Een compliment voor Tweety, voor de tweede x in korte tijd LDVD en toch blijf je meestal sterk en positief in het leven staan. Je bent mijn beste maatje en hebt me heel erg gesteund en dat doe je nog steeds trouwens.. Ik vind je een kanjer!

2. Ook 1-tje voor Ram6. Je vrolijkt ons allemaal op met je spontane borrels en slechte grappen Glimlach. Je bent een schatje.

afbeelding van pluk

Bah!

De laatste tijd heb ik weer af en toe contact met mijn ex vanwege "ons" huis. En ik merk gewoon dat het me geen goed doet, ben weer onrustig. Ik vind het toch moeilijk om puur zakelijk te blijven, hij wil graag vrienden zijn (ik dacht het niet...). Dus sijpelen er iedere x persoonlijke dingen door, ook wel logisch als je bijna acht jaar met iemand samen bent geweest (waarvan ook nog 7 jaar samenwonen). Maar ik baal dan toch van mezelf, ik wil dit nl niet. Alles of niets heb ik gezegd en hij koos voor niets. Daar moet ik me dan ook aan houden, maar het is moeilijk. Ik voel me toch nog een beetje vertrouwd bij hem en ik vind hem (helaas) nog steeds leuk (dat zegt mijn gevoel althans). Ik hoop dat alles snel geregeld is en tot die tijd zal ik echt proberen het zakelijk te houden, voor mijn eigen bestwil (en om hem te laten zien dat ik het serieus meen). Dus maar niet meer zo vaak mijn hotmail openen en mijn nieuwsgierigheid naar hem bedwingen. Het kwetst toch alleen maar ( al voelt het op een vreemde maniet ook goed). Daarna is het afgelopen met het contact, wat zal dat rust geven, al zal het ook best raar zijn. Hij zei ook nog dat hij misschien een andere baan wilde, maar dat hij eerst privé rust wilde. Je zou toch denken dat hij hartstikke verliefd is en gelukkig is.... Liefs Pluk.

afbeelding van pluk

One hand in my pocket..

Dat liedje van Alanis Morisette dat opnieuw is uitgebracht slaat echt precies op mij, prachtig nummer en fijn dat hij juist nu opnieuw uitgebracht is. Thankx Alanis Glimlach

afbeelding van pluk

Nieuws.

Ik hoorde net op het nieuws dat er een gijzeling aan de gang is. De reden? Hij kon het niet verkroppen dat zijn ex-vrouw een nieuwe vriend had. LDVD doet rare dingen met je. Dus laten we trots zijn op onszelf dat we geen gekke dingen proberen te doen (niet rot bedoeld Johnny). Het is echt een hele opgave soms, maar we komen er wel. Wat me trouwens opvalt is dat iedereen met bepaalde vragen zit, zou er geen boek zijn waarin het gedrag van degene die de relatie verbreekt geanalyseerd wordt? Of heb ik nu een gat in markt ontdekt....

Liefs Pluk

Inhoud syndiceren