Blog van Desphex

afbeelding van Desphex

Weer een geliefde uit mijn leven...

Vandaag, net een uur en een half geleden, is mijn oudste kat overleden Verdrietig

Zij lag op bed, en ik zat achter de computer toen ik omkeek, en zag dat ze naar me keek, alsof ze wou dat ik naar haar toekwam.

Dat deed ik dus, gaf haar een kusje op haar koppie, en zei, ik hou van je. Nog geen 2 seconden daarna, begon ze te stuiptrekken, wat 2/3 seconden duurde. Ik pakte haar op en hield het slappe lichaampje in mijn armen, tranen stroomden over mijn gezicht. Nog wel naar de dierenarts geweest, die constateerde dat ze in een diepe coma was geraakt. Hij had haar verder geholpen met inslapen.

Lieve Sannie, ik zal je nooit vergeten.

afbeelding van Desphex

Stukken beter...

Hey mensen, heb een hele tijd niets meer van me laten horen, dus doe dat nu eens.

Sinds de laatste berichten die ik gepost heb op de site, is er veel gebeurt.
Dingen die mijn leven veranderde voor het betere.

Ik heb een nieuwe baan, bij een bedrijf waar de werksfeer zo goed is dat ik met plezier ernaar toe ga, ik heb een kitten (nu alweer bijna een jaar oud) gekregen van mijn zusje (http://members.lycos.nl/ebprojected/Banditdoos.jpg).
E.t.c.

De gevoelens die ik voor mijn ex had zijn nagenoeg verdwenen. Ik droom en denk af en toe nog wel van/over haar, als er dingen gebeuren/zijn gebeurt die me eraan doen denken, maar ik heb er verder geen gevoelens meer bij.

afbeelding van Desphex

Tijd geleden.

Hey mensen. Het is een hele tijd geleden dat ik weer eens wat geschreven had.

Ben momenteel met zoveel dingen bezig, dat ik geen tijd heb gehad om iets te schrijven, waaronder een hele hoop computer klussen, werk en dergelijke.

Eindelijk eens van die gevoelens af door alle afleidingen.

En dan.. Wat denk je. Heeft ze "Speciaal" voor mij een nieuwe msn account aangemaakt. (Vorige was verwijderd en geblocked).
Hiermee probeert ze me op de kast te jagen nu. "Ik hou van *hem* (6)", "ik blijf voor eeuwig bij *hem* (6) en dat soort dingen.

Zal haar dus zeker niet lukken om me te stangen. Ik lach er nu gewoon om. Blij dat ik van zo'n iemand af ben. Iemand die mijn aandacht en liefde niet waard is. Iemand die zelfs op zo'n manier aandacht wil trekken. Ha!... Never nooit niet waard.

afbeelding van Desphex

Kittens weer..

Gisteren met de moederkat naar de dierenarts geweest omdat ze een enorme bult bij haar buik had.
We dachten in eerste instantie dat er een kitten vast zat, maar dat was vrij raar, aangezien we het gisteren pas merkten.

Blijkt dus dat de melkklieren verstopt zaten. Dat was dus ook de reden dat alle kittens dood zijn gegaan.
Minoes (moederkat) is gelijk gesteriliseert, dus een tweede nest zal er niet komen.

Gisteravond met mijn broertje naar een gezamelijke vriend geweest (ook van haar) en films (Underworld en Alien Vs Predator) gekeken.
Ze blijkt ook met hem te zitten flirten, en met nog een vriend van ons heeft ze 3 dagen geleden ook al het bed gedeeld.

afbeelding van Desphex

tja...

Vanaf vandaag zit ik weer alleen op mijn kamer. De twee vrienden die me gezelschap zouden houden gaan verhuizen.

Vernomen dat ze bij mijn oudste broertje in gaan trekken. Wel raar, want toen ik hem vroeg of hij plek had, had ie dat niet, maar nu wel ineens voor twee! mensen. Maar ja, dat krijg je als je altijd voor je familie klaar staat en er niets voor terug krijgt.

Gelukkig niets meer van mijn ex vernomen (nog niet iig). Heb wel haar foto in mijn msn gezet. Beetje "aangepast", dat wel. Heb hoorntjes en rode ogen erop gemaakt.

Het laat me koud wat ze ervan denkt.

Enigste wat ik kan hopen is dat zij net zo'n pijn zal krijgen als dat ik meemaak.

afbeelding van Desphex

Dus toch..

Vandaag (notabene van haar "ex" zelf) te weten gekomen dat het tussen die twee nooit echt uit is gegaan.

Dat betekend dus dat ze me vanaf het begin af aan belogen en bedrogen heeft.
Overdag als ik er niet was, was hij er, en die ene nacht heeft ze inderdaad bij hem doorgebracht.

Vanaf het begin. Het houden van, het niet kwijt willen, het vooraltijd bij elkaar blijven etc.. allemaal leugens geweest.

Mijn god... wat haat ik haar momenteel. Alles wat ik voor haar voelde, is in haat omgeslagen. Misschien wel goed ook. Misschien zullen de dromen verminderen of helemaal weggaan, misschien kan ik hierdoor rust krijgen.

afbeelding van Desphex

4e kitten.

Sinds vanmorgen is nu ook de vierde, en laatste kitten overleden. Na drie weken waarin hij/zij zo sterk leek. Gewoon, plots.. had gisteravond nog dat beestje bekeken, en het zat heerlijk te zogen :S

Geen kitten meer voor mij dus. Ik kan wachten op een vriend van me, voor een perz-kitten, maar dat is niet zeker of dat doorgaat.

Had mijn broertje nog niet gesproken, maar hij was wel hier geweest vandaag toen ik er niet was.

Dus nu afwachten wanneer zij belt, want ze zal het zeker komen te weten (mijn broertje kennende). Hoop het niet.

Ik val momenteel uit elkaar. Mijn huid laat los alsof het er nooit heeft gehoord. Beetje afleiding. Proberen zo groot mogelijke velletjes van mijn armen te trekken. Record is momenteel 3.3 CM Lachen

Inhoud syndiceren