Blog van DB

afbeelding van DB

Losgeslagen

Mijn ex vriendin is helemaal losgeslagen. Ze heeft afgelopen weekend in de discotheek, in het bijzijn van 100 anderen, met haar vriendin zitten zoenen. Hoe goedkoop ben je dan? Ben je dan zo op zoek naar aandacht dat je van gekkigheid nog niet meer weet wat je moet gaan doen? Ze vertoont nu gedrag waar ze pakweg een jaar, of half jaar, geleden nog van walgde. Wat voor nep persoon ben je als je jezelf zo verloochend?

afbeelding van DB

Is het over?

Het is nu ruim een maand of drie, volgens mij, geleden dat mijn ex besloot een punt achter onze relatie te zetten. Ik heb veel diepe dalen gekend in de afgelopen periode. Nu zo'n drie maanden later kan ik zeggen dat het grotendeels van me af heb gezet. In ieder geval voor 80, 85 procent. Zo voelt het in ieder geval.

afbeelding van DB

Tijd geleden

Het is inmiddels weer een tijdje geleden sinds ik wat op mijn blog heb gegooid. Een goed teken eigenlijk. Ik kan inmiddels wel zeggen dat het redelijk goed met me gaat. Ik heb dus iemand anders leren kennen. Een heel interessant en leuk meisje en we doen het rustig aan. Daar voel ik me het prettigst bij op dit moment. Ik wil niks overhaasten, om het vervolgens te verneuken. Ze is echt heel anders als mijn ex. Ook een erg rustig persoon, net als mij, ze is intelligent, denkt over dingen na en is niet zo oppervlakkig als veel andere meiden.

afbeelding van DB

Wat vinden jullie?

Inmiddels is het alweer een aantal weken dat ik vrijgezel ben. En na een korte kut periode moet ik zeggen dat het nu heel goed met me gaat. Heb er vrij weinig last van en doe gewoon weer mijn eigen ding. Het enige waar ik nog echt moeite mee heb dingen onder ogen komen die van "ons" waren. Sommige films, sommige liedjes, bepaalde plekken. Die mijd ik nu vooral.

afbeelding van DB

Foto

Gisteravond zag ik een foto van mijn ex op facebook verschijnen. Nou kunnen jullie wel zeggen, verbreek dat contact en gooi haar van facebook, maar als pietje, jan of kees die foto leuk vind en ik heb hem of haar als vrienden zie ik ‘m nog verschijnen. Maar goed.

afbeelding van DB

Moeilijk

Jij bent dus degene die geen keus heeft gehad... Jou wordt meegedeeld dat de ander niet meer met je verder wil... Jaren heb je alles samen gedaan, ben je plannen aan het maken voor de toekomst en plots is alles weg. Je blijft achter met een hoop vragen en niet te vergeten een hoop verdriet.

afbeelding van DB

Hee schatje

Eigenlijk wil ik het niet, maar als ik het onder ogen krijg kan ik het niet laten om te bekijken. Een vriendin van mijn ex (die het helemaal niet eens is met haar beslissing) stuurde mij vanochtend weer een gesprek door wat mijn ex had met die "nieuwe" jongen, waar veelvuldig het woord schatje en schat in terugkwam.

Inhoud syndiceren