Blog van xsherrie

afbeelding van xsherrie

Vrolijke update

Allereerst allemaal een fijn nieuw jaar toegewenst! Hopen dat dit jaar voor ieder wat leuks meebrengt.

Ik wilde even een update doen.. ik ben namelijk met een heel fijn, zenuwachtig, kriebelig gevoel in mn buik het nieuwe jaar ingegaan! Ik ben een tijdje geleden namelijk een oude crush van mn middelbare school tegengekomen.

afbeelding van xsherrie

no contact

Okee van het beetje contact dat we nog hadden nadat het uit is gegaan, is niks meer over.
We hadden nog regelmatig discussies op whatsapp etc..
En vandaag weer en hij zei dat hij het zat was en dacht dat geen contact beter zou zijn voor een tijdje.
Hij heeft mijn nummer geblokkeerd en zijn Facebook account verwijderd. Wat ik raar vind, want waarom verwijdert hij mij niet alleen gewoon? Voelde me er best rot over, heb er ook weer over gehuild.

afbeelding van xsherrie

Gesprek gehad met ex

Oke weer een kleine update..

Het is inmiddels meer dan een maand al uit met mijn ex vriend. Nog steeds zit ik er wel over in. Ik zie hem nog zo graag.
Hij is altijd een grote steun voor me geweest in alles, vooral met rekenen. Hij helpt me daar ook af en toe nog eens mee.

afbeelding van xsherrie

Eerste keer weer ex gezien na break up

Het is inmiddels al een maand geleden dat het uit is gegaan. Ik heb het er nog wel moeilijk mee, maar ik huil al veel minder dan eerst gelukkig. Misschien komt dat ook wel door een klein sprankeltje hoop dat ik (onterecht waarschijnlijk) nog heb.
Maar goed.

afbeelding van xsherrie

Ex terugnemen, iemand ervaring/advies?

Oke, we zijn inmiddels al iets meer dan 2 weken verder en ik merk aan mezelf dat ik het maar niet los kan laten. Ik ben bereid om er alles aan te doen om het goed te krijgen. Ik wil niets liever dan bij hem zijn.

afbeelding van xsherrie

Gevoel voor een relatie is weg, Watnu? .. heartbroken

Hallo allemaal..

Ik ben zeer verdrietig want gister is het uitgegaan met mijn vriend waar ik 7 maanden een relatie mee had. We hadden vaak ruzie, maar ook hele leuke en gezellige tijden. Ongeveer 2 weken geleden zei hij dat hij twijfels had over de relatie. En nu gister had hij het uitgemaakt via een brief.. maar heb hem vandaag wel gesproken.

Inhoud syndiceren