Blog van Pagan

afbeelding van Pagan

voor alle exen

Ik ben het zat. Ik laat mijn zelfvertrouwen niet meer ondermijnen, niet door jullie ( mijn exen dus), niet door niemand. Nu draait het 's een keer om mij, ik kan niet altijd maar mezelf wegcijferen, anders ga ik eraan kapot. Ik leer weer mensen vertrouwen en mijn glimlach wordt weer echt...
Als ik blijf toegeven aan wat er in mijn verleden is gebeurt ben ik bang dat ik alles kwijtraak wat mij lief is. Misschien komt dit nogal incoherent over, maar vertrouw me, dit is een real time weergave van mijn denken op dit moment.
Ik wist niet dat LDVD ( de site)zoveel los in mij kon maken.
A wamhearted cheers too all who believe that the future is grim and bleak.. it will be better, trust me!!

afbeelding van Pagan

After the ordeal..

..If we burn our wings, flying too close to the sun..
Net ex aan foon, zij vol van verwijten en heeft de waarheid in pacht..ikke dom en weet niet wat vrouw wil. Ik niet weten waar ex lef vandaan haalt, maar ik baal boel veel..
Fuck, als ik dit had gedaan , dat had gedaan, zo had gereageerd of juist niet.. Als mijn sokken groen waren geweest was ook een reden geweest.. Kortom, de fout ligt bij mij. wat ze ff voor het gemak vergeet is dat nadat zij de relatie had verbroken ikzelf na een tijdje geen trek meer had in die slangenkuil die we relatie noemden.
Altijd hetzelfde, zij deed niks fout, nee ik!! Nou ben ik het zat... ik had nog enigzins hoop op vriendscahp, maar nu is het genoeg geweest. Ik heb al mijn verdriet over haar kunnen verwerken in de afgelopen jaren waarin ze me keer op keer liet vallen als een molensteen... nu is het mijn beurt. Ze heeft al een paar keer aangegeven dat ze het weer wil proberen.. Nou wilde ik DAT al niet meer.. maar de vriendschap heeft ze nu ook verkloot... Fuck Off!!!!!!!!!!!!

afbeelding van Pagan

Childhood's End..

... Ik weet nu dat ik moet breken met mijn verleden,.. het doet teveel pijn om daarmee in mijn hoofd te blijven zitten en daarbij, er is nu iemand in mijn leven die mij het tegendeel laat zien van wat ik dacht dat waar was.
Afscheid van wie ik was, de kwade blik in mijn ogen, de "James Hetfield" pose, zij is het waard. ik kan nooit afscheid nemen van mijn idealen etc....
Maar ik wil niet meer me zo verloren en alleen voelen als ik me al veel te lang heb gevoeld.. i've waisted too much time on a bullshit smoke-screen that people made for me..
Dus ik breek met die gevoelens, die link.. ik zal me ongetwijfeld nog wel 's klote voelen..

afbeelding van Pagan

Kotsmisselijk..

... ik wordt doodziek van al die mensen die menen anderen zomaar pijn te moeten doen. Ik lees jullie verhalen en soms wordt ik letterlijk agressief van al die pijn die anderen om redenen die zij goed vinden anderen mensen aandoen.. ik wordt er echt doodziek van!! Sterkte iedereen..jullie komen er wel, geloof me..
..If I had a rocket launcher, I'd make somebody pay...
groetjes Pagan

afbeelding van Pagan

God give me strength...

Ik heb beloofd dat ik jullie op de hoogte zou houden dus here goes.. Zaterdag zal ik haar voor het eerst zien, zij die nu mijn hart heeft. Het is iemand die ik hier heb leren kennen dus we weten van elkaar dat we het nodige achter de rug hebben.
We hebben elkaar belooft dat we het rustig aan zullen doen.. maar de gevoelens zijn zo sterk.. Ze is zo lief..
ik ben zo nerveus.. bang.. God give me strength..
XXX Arjan.. dat is dus mijn echte naam!! Cheers matey's.

afbeelding van Pagan

Here comes the sun...

Heyy.. ik wilde even laten weten hoe het met me gaat. Het gaat dus nu een stuk beter met me, ik kan op een normale manier met mijn ex door een deur.
Ik lees nog regelmatig hier dus jullie zijn me nog niet kwijt hahaha Glimlach.
De zon begint weer te schijnen voor mij.. maar hij schijnt voor jullie allemaal.. kijk maar goed!! Misschien zien jullie het nu nog niet maar dat komt.. geloof me.
Ik heb domweg geen tijd om op alles te reageren maar ik lees wel alles wat er gepost wordt.
Sterkte iedereen!!

afbeelding van Pagan

nog ééntje dan..

Who's come to slay the dragon?
Come to watch him fall?
Making arrows out of pointed words
Giant killers at the call?
Too much fuss and bother
Too much contradiction and confusion
Peel away the mystery
Here's a clue to some real motivation

[Chorus:]
All there really is
The two of us
And we both know why we've come along
Nothing to explain
It's a part of us
To be found within a song

What happened to our innocence
Did it go out of style?
Along with our naivete
No longer a child
Different eyes see different things
Different hearts beat on different strings
But there are times

Inhoud syndiceren