Blog van hartzeer

afbeelding van hartzeer

Ring The Alarm

Heb een hoop verhalen gelezen op deze site en het blijkt maar weer dat ik niet de enige ben. Wat is dat toch met liefdesverdriet?

afbeelding van hartzeer

Het licht

Ik weet zeker dat we allemaal het licht een keer zien.. Op een gegeven moment ben je zelf zo sterk dat je niet eens meer snapt waarom je zoveel energie hebt gestoken in een uitzichtloze relatie. Ik ben daar echt van overtuigd.. Ik heb nog een lange weg te gaan, maar ik ben tenminste onderweg en ik merk dat het slijt. Merken jullie geen vooruitgang? Op een gegeven moment moet je gewoon accepteren dat het over is en dat was voor mij het moeilijkste, omdat het juist het makkelijkste was om aan hem te blijven hangen, zodat ik niet in het diepe zou vallen. Toch heb ik hem laten gaan en het was heel erg klote, maar ik leef nog steeds!! Uiteindelijk worden we er allemaal beter van, en so what, dan maar voorlopig alleen.

afbeelding van hartzeer

Thanx

Jullie hebben echt gelijk. Zolang heb ik in een relatie gezeten waarin ik constant aan mezelf twijfelde, dat ik nu ook in ga zien, dat ik meer waard ben en ook dat stimuleert me om verder te gaan en iets moois van mezelf te maken.. Ik ben jong, ga volgend jaar lekker stewardessen bij KLM!! Daar denk ik aan..! Hij zal idd eens zien wat ie heeft laten gaan... of niet, maar hij komt er in ieder geval niet als ie op deze manier (zoals hij nu is) in het leven staat..

afbeelding van hartzeer

Beter, of juist niet?

De afgelopen 4 maanden heb ik full-time stage gelopen. Volgende week ga ik weer naar school. 4 maanden lang heb ik mijn gedachten aan de kant kunnen zetten door me volledig te storten op mijn stage (en dan 's avonds nog gewoon werken). Ik ben bang dat als ik weer naar school ga, mijn gedachten tevoorschijn komen (ik hoef niet zo vaak naar school) en ik het dan echt moet gaan verwerken, omdat ik er zo weinig tijd voor heb gehad. Hoe doen jullie dit? Doorgaan met je dagelijkse leven? Het is net of ik sinds het over is heel anders tegen die dingen aankijk zoals, werken en mijn sociale leven. Ik denk vaak als ik hard aan het werk ben 'kon hij me maar zien en zien dat ik het wat dat betreft zo goed doe.' Alles is zo anders geworden...

Inhoud syndiceren