Blog van faye

afbeelding van faye

wat te doen

Wat moet je doen, als je ex waarmee je vrienden blijft en waarmee je volgende week samen naar een nachtelijke puzzeltocht rit gaat. Zijn telefoon niet opneemt en niet reageert op je smsje of je voicemail bericht. Donderdag belde ik hem 1 keer en smsde ik. Zaterdag belde ik nog een keer en sprak zijn viocemail in of alles wel goed ging met hem en of er iets was. niets meer gehoord. Wat nu? Ik weet het echt niet meer, weet ook niet wat ik ervan moet denken.

afbeelding van faye

update brief

Vorige week had hij de brief ontvangen dit is wat hij erover zei naar aanleiding van een mailtje dat ik gestuurd had.

Heel erg bedankt voor je brief! Ik denk dat alles wat je zei inderdaad wel klopt. Je moet alleen niet zoveel sorry zeggen! Echt niet! Het kwam van beide kanten. Dan moet ik ook sorry voor alles zeggen. Nog een keer bedankt voor je brief, want nu weet ik hoe je over de huidige situatie denkt etc. Ik had hem maandag toen ik bij je was nog niet ontvangen, anders was ik er natuurlijk wel over begonnen

Toen afgelopen woensdag een petit bot mailtje gestuurd, en nu krijg ik naar mn hoofd dat als ik een vriendschappelijke relatie wil ik niet zoveel om verantwoording moet vragen. dit is wat hij zei:

afbeelding van faye

Talent

Ik ben nooit echt ergens goed in geweest. Heb van alles uitgeprobeerd om te kijken waar mijn talent nou lag. Want iedereen heeft wel een talent. Nu ben ik er eindelijk achter gekomen. Ik ben een kei in dingen verpesten. Relaties, vriendschappen en noem maar op. Deze week was er weer een klassiek voorbeeld van. God wat haat ik mezelf weer nu heb ik het echt goed verpest.

Faye

afbeelding van faye

...

Ik mis hem, voel me leeg zonder hem in mn Leven op wat voor manier dan ook. Mn beste maatje, kan hem niet meer bellen om de gebeurtenissen van de dag door te nemen. Niet meer bellen als ik iets meemaak waar we samen enorm om konden lachen. Niet meer een filmpje pakken, of filmavond houden. Niet meer samen breien (wat we samen geleerd hadden) en onze geweldige gaten sjaal afmaken. pphhff weer een goede vriend verloren..
En ik wilde nog wel voor de vriendschap gaan hij niet meer.

Faye

afbeelding van faye

aaarrrgg

Ik maak precies hetzelfde mee als de vorige keer dat ik gedumpt/vervangen werd. 'Ja we blijven vrienden', ok ik wil dat wel proberen ik bedoel we zijn nu 2 maanden verder. Ja ik bel/sms/mail je deze week nog wel even. En nu nog helemaal niets gehoord en het is al vrijdag, zit mezelf op te vreten waarschijnlijk is ZIJ belangrijker dan onze vrienschap, terwijl hij mij langer kent. Ik weet eigenlijk al genoeg. Maar ik weet ook dat zijn broertje tegen een vriendin van mij had gezegd dat mn ex het heel druk had deze week met leren. Waarom zeggen ze altijd ja ik wil je niet kwijt als goede vriendin en dan vervolgens niets meer van zich laten horen.

afbeelding van faye

dip

Heb weer eens een dipje, voel me enorm klote. Denk de hele tijd aan hem en het meisje dat hij leuk vind. Hij vertelde 2 weken geleden dat hij niet verliefd was. Maar als hij iemand leuk vind wordt hij daarna vrij snel verliefd dat weet ik uit ervaring. Het is nu twee maanden uit en ik denk nog steeds elke minuut aan hem. Ik wordt er gek van, ik mis hem zo erg. Ik heb hem 4 weken geleden voor het laatst gezien, ben niet naar zn verjaardagsfeestje gegaan vond ik nogal ongepast. Was de leukste verjaardag die hij ooit had meegemaakt werd me later verteld. Al die onzin over; ja je blijft altijd speciaal voor mij en je bent mn beste vriendin, was allemaal gelogen. Opnieuw ben ik vervangen. Zelfs als beste vriendin. Hoe kan de mens het volhouden, zoveel tegenslagen, pijn en verdriet? Op een of andere manier blijven we ons staande houden. Daar verbaas ik me vaak over, dat we sterker zijn dan we denken.

afbeelding van faye

wat zal ik doen

Zal ik hem een brief sturen met hoe ik me voel, en de reden dat het fout ging in de relatie en uitleg over mijn gedrag. Of zal ik het gewoon laten voor wat het is. Ik wil hem zo graag duidelijk maken waarom mijn gedrag soms zo onverklaarbaar was tijdens de relatie. Ik verwacht niet dat hij na deze uitleg zegt, owh ok laten we het opnieuw proberen. Ik verwacht er niets van. Ik wil alleen dat hij weet waar ik nu achter ben gekomen. Is dit verstandig?

Faye

Inhoud syndiceren