Blog van whatitfeelslike

afbeelding van whatitfeelslike

Drie jaar later

Deze update hoort TOTAAL niet meer op deze site thuis, maar wat ik hiermee eigenlijk wil zeggen: het leven kan zúlke onverwachte wendingen nemen. Zelfs als je je - zoals ik dus - eindeloos gek piekert lukt het nooit om te voorspellen hoe de toekomst eruit zal zien.

Ik ben inmiddels bijna 3 jaar verder. De ex waar ik hier steeds over schreef? Ik ga volgende week met hem trouwen... en ik ben momenteel ruim 6 maanden zwanger. Aan het eind van de zomer worden we ouders!!

afbeelding van whatitfeelslike

Kleine update

Het gaat hier super Glimlach Mijn ex en ik zijn weer samen, en onze relatie is nu sterker en mooier dan ooit.

De afgelopen week heb ik elke nacht bij hem thuis geslapen. We brengen zoveel mogelijk tijd samen door, maken leuke uitstapjes en we zijn zoveel liever voor elkaar dan vroeger. Die korte "pauze"/breuk heeft ons goed gedaan. Hij zegt steeds dat hij zo van me houdt en dat hij ontzettend gelukkig is met mij. Dat is helemaal wederzijds.

afbeelding van whatitfeelslike

Van me afschrijven

Zondag geskypet met mijn ex. Dat gesprek ging goed. Hij gaf meerdere keren aan dat hij nog eens een weekendje met mij weg wil en hij vroeg of ik eind deze maand bij hem langs wil komen als hij twee weken alleen thuis is. Al met al hield ik er een heel positief gevoel aan over.

Maar nu? Dat positieve gevoel zakt altijd vanzelf weer af, echt vervelend. Ik krijg er een soort high van die een paar uurtjes duurt en daarna ga ik mezelf opnieuw dingen aan lopen praten.
Ik spreek hem dan in de tussentijd geeneens en toch...

afbeelding van whatitfeelslike

Onzekerheid

Ik heb het toch nog heel erg moeilijk.
Mijn ex heeft al een paar keer besloten dat hij me terugwilde, en veranderde later alsnog van gedachten. Dus hoe kan ik ooit weten dat het dit keer anders is?! Ik kan wel even het GEVOEL hebben gehad dat het nu menens was, maar waar baseer ik dat op? Heb ik het me niet alleen ingebeeld?

Hij heeft me woensdag overladen met aandacht: hij belde metéén toen hij klaar was met werken en hij kwam langs. Dat ging super, maar zodra hij weg was begon ik alweer te piekeren. Later die avond appte hij me ook nog en toen was ik gerustgesteld.

afbeelding van whatitfeelslike

Voorzichtig optimistisch

Eigenlijk hoort dit misschien niet meer op deze site? Maar het lijkt nu snel weer beter te gaan tussen mij en mijn ex Lachen Waar ik ontzettend blij mee ben, want al vanaf het begin wil ik hem terug. Hij neemt opeens dagelijks contact met me op en doet echt moeite voor me. Vandaag belde hij me, maar dat gesprek werd na een kwartiertje een beetje afgekapt omdat hij onverwacht moest ophangen.

afbeelding van whatitfeelslike

Misschien komt het toch nog goed!

Gisteren zat ik héél erg in spanning omdat ik sinds donderdag niks meer van mijn ex had gehoord. Hij reageerde niet meer op mijn appjes en ik was doodsbang dat het nu echt klaar was. Ik zag dat hij om kwart voor 12 voor het eerst online kwam op whatsapp en ik besloot tot half 1 te wachten voor ik hem zou bellen. Anders zou hij waarschijnlijk net onder de douche staan of aan het ontbijten zijn en dat is niet handig.

afbeelding van whatitfeelslike

Wat als afleiding niet helpt

Een afschuwelijk slechte dag vandaag. Voel me zó oneindig klote en niks kan me afleiden. Ik wil niks liever dan hem terug maar hem kan het niks boeien... Ik denk geen seconde ergens anders aan, zit constant tegen paniek aan. Ik weet dat het niet gezond of normaal is maar ik hou het niet tegen. Als ik hem echt voor eeuwig kwijt ben weet ik niet wat ik moet. Dat het realiteit is dat we uit elkaar zijn kan ik al geeneens verdragen. Steeds als het tot me doordringt voel ik de grond onder mijn voeten weer wegzakken.

Inhoud syndiceren