Blog van voorspelbaar

afbeelding van voorspelbaar

Zijn we weer..

Na paar maanden afwezig te zijn geweest zijn we er weer.. het bleef aantrekken afstoten constant maar weer. Tijd in vakantie was super, super veel contaxt gehad veel gebelt en facetime en app. Na de vakantie nog een date gehad was super gezellig bleef er ook slapen.. daarna werd het eigenlijk weer steeds minder. Tot ik op een moment er genoeg van had en zei dat ik niet meer wilde afspreken enso. Een week later appte ze me en vroeg ze wanneer ik weer een keer voor der wilde koken zoals vroeg een gerecht wat ze lekker vond.. ook vroeg ze of ik nee wilde naar een oud en nieuw feest..

afbeelding van voorspelbaar

Wat nu?

Goeie avond daar ben ik weer met wat nieuws..

afbeelding van voorspelbaar

Wanhopig of gewoon onzeker?..

Na vorig weekend zo'n leuk weekend te hebben gehad na een periode dat we niet meer met elkaar zouden afspreken konden we het alletwee toch niet laten en zochten we elkaar weer op! Zie vorig blog! Maandag gingen we filmpje kijken ik merkte dat ze hier wat afatandelijker was dan die woensdag en zaterdag ervoor. Niet knuffelen geen kusjes geven hoeft natuurlijk niet altijd en dat moet ik gaan loslaten maar het geeeft me natuurlijk wel wen goed gevoel.. Gister avond zouden we eerst bij mij thuis wat eten.

afbeelding van voorspelbaar

Vervolg op afwachten!

Vorige week woensdag voor eerst sinds 3 maanden weer bij elkaar geslapen en ze was echt een stuk relaxter san 3

afbeelding van voorspelbaar

Afwachten

Aangezien mijn vorige blog nog al wat problemen veroorzaakte maak ik maar even een update in een nieuw blog!

afbeelding van voorspelbaar

Loslaten

Okee dit blog gaat verder op het blog wat ik zaterdag had gepost! Ik had gister avond besloten het contact te verbreken met het meisje waar ik verliefd op ben en niet volledig los kan laten aangezien zij steeds maar contact zoekt door te bellen etc. Maandag had ze in de avond snapchats verstuurd die kon ik niet openen ivm werk..

afbeelding van voorspelbaar

Hopeloos verliefd?..

Misschien weten jullie er raad mee..

Inhoud syndiceren