Blog van kroegtijger

afbeelding van kroegtijger

The Kroegtijger Border Security Project

Resulterend uit mijn blog The Kroegtijger rebuild & renovation project kwam ik tot de conclusie dat een van de grootste oorzaken van de problemen tussen mij en m’n ex van zowel tijdens de relatie, als nu we een goede manier van omgang met elkaar proberen te vinden ligt in het hanteren van grenzen. Zowel in het stellen ervan, het kenbaar maken, maar met name het handhaven van grenzen schiet ik in ieder geval nog te kort dus wordt het voor mij hoog tijd om daar eens aan te werken.

afbeelding van kroegtijger

The Kroegtijger rebuild & renovation project

Gezien mijn vorige blog "The Kroegtijger Improvement Project" is afgerond vond ik het wel weer tijd worden voor een nieuw blog, waarin de avonturen van mij en mijn ex aan bod zullen gaan komen.

afbeelding van kroegtijger

The Kroegtijger Improvement Project

Naar aanleiding van mijn zoektocht naar wat er mis is gegaan, beschreven in mijn eerdere blog "Vertrouwen weg? Of ruimte nodig?" wordt het tijd voor een nieuw blog waarin ik de conclusies die ik eruit heb kunnen trekken in de praktijk ga brengen. Achteraf gezien had het eerste blog beter "Vertrouwen weg én ruimte nodig" kunnen heten, maar dat wist ik destijds nog niet Knipoog

De punten die ik bij mezelf wil gaan verbeteren zijn (in willekeurige volgorde) de volgende:
Empathie

afbeelding van kroegtijger

Vertrouwen weg? Of ruimte nodig?

Hallo allemaal,

Ik heb lang getwijfeld of ik wel mijn verhaal hier moet doen, maar ik moet het echt effe kwijt, want ondertussen heb ik geen idee meer wat ik nog moet.

Inhoud syndiceren