Blog van Glittergirl

afbeelding van Glittergirl

Afscheid van een maatje

Ongeveer 2 jaar geleden had ik zelf intens verdriet omdat mijn vorige ex er een einde had gemaakt. Ik was nog nooit zo gebroken geweest en het kreeg een vrij lange nasleep. Oktober 2014 kon ik zeggen dat ik me beter ging voelen en dat ik mezelf weer had terug gevonden. Dit heeft aangehouden tot augustus 2015, terwijl ik inmiddels weer een nieuwe lover had, maar ook nog veel aan mijn ex dacht.

afbeelding van Glittergirl

Oudejaarsdag Break-up

Ruim een maand geleden, maakte ik het uit. Nog geen paar dagen later was het weer aan. Ik heb me laten ompraten, volgens hem had ik het nog niet genoeg geprobeerd, was ik bang en moest ik het wat meer tijd geven. Beste vriendin gaf me ook het advies om nog niet op te geven. Dus ik ging er weer voor.

afbeelding van Glittergirl

Twijfels na officieel maken

Eigenlijk vanaf het moment dat we het vorige maand officieel gemaakt hebben, begonnen de twijfels en benauwdheid serieuze vormen aan te nemen. We kennen elkaar sinds april, hebben al die maanden, wel vrij exclusief 'gedate'. Vorige maand besloten om het officieel te maken.

afbeelding van Glittergirl

Van gedachten wisselen...

Hi allemaal,

Even weer terug van weggeweest. Ik ben benieuwd naar jullie mening/idee over onderstaande situatie…

afbeelding van Glittergirl

Glitter's zoektocht naar zichzelf part 3

Ik moet dit even delen.

afbeelding van Glittergirl

Glitter's zoektocht naar zichzelf part 2

Ik heb een ticket geboekt! Binnenkort vlieg ik alleen naar Maleisië om daar 2 weken vakantie te houden. Drie jaar geleden heb ik ook alleen 'gebackpacked' en dat ga ik nu weer doen. Met niemand rekening houden, alleen doen wat ik zelf leuk vind! Nu heb ik ook voldoende afleiding door me bezig te houden met de voorbereiding, heerlijk! Het is sinds begin vorige week niet meer in me opgekomen om te gaan daten. Ik denk dat het me goed zal doen om alleen zoiets te ondernemen. Ook al mis ik nu vaak gezelschap, m'n zelfvertrouwen groeit alleen al bij het feit dat ik dit gewoon helemaal zelf ga doen!

afbeelding van Glittergirl

Ruzie met mr. Rebound en warme gevoelens voor ex

Het blijft toch lastig om het hoofd boven water te houden.
Ik heb zo weer de neiging om te gaan daten... Ik voel me alleen 's avonds

Ik heb ruzie met mr. Rebound.
Vandaag had ik Tinder opnieuw geïnstalleerd, puur en alleen omdat ik benieuwd was om hem tegen te komen. En ja hoor, mr. Rebound stond erop. Zijn goed recht, aangezien hij weer vrijgezel is. Maar toch voel ik me erg snel ingeruild en ben ik boos geworden op hem. Ik heb hem ook verteld (via whatsapp, hoe fout) dat ik met 3 kerels heb gezoend. Ook hier leek hij niet van onder de indruk.

Inhoud syndiceren