Blog van Eviansie

afbeelding van Eviansie

ik kan het gewoon niet plaatsen.. Help

afbeelding van Eviansie

Mag ik eigenlijk wel verdriet hebben?

Het valt me zwaar, na weken hem zo te missen ben ik nu eigenlijk boos, boos om het feit dat hij alles sirieus wilde maken, maar later bleek al na 2 weken te twijfelen. Dit heeft nog een maandje geduurt.

Mag ik eigenlijk wel verdriet hebben? Na een relatie van 2 maanden? We hebben lang gedate dat wel. Het voelde goed.

En ineens was het gevoel minder en twijfelde meneer, terwijl hij me wel wilde zien. Was het dan om iemand te hebben, ik twijfel nu echt of dat het überhaupt wel iets betekend heeft.. Zucht.

afbeelding van Eviansie

Relatie uit, gevoel was weg

Hallo,

Ik had er graag nog voor willen vechten, maar mijn ex zijn gevoel werd steeds minder, tot hij besloot er een punt achter te zetten. Herkend iemand zich hier in? Aan de ene kant denk ik wel dat het beter is, maar ik voel me gekwetst terwijl je gevoel niet kunt dwingen, in m'n achterhoofd dat ik niet goed genoeg ben geweest, en dat heeft er niks mee te maken, maar toch gedumpt worden is nooit leuk, hoe gingen jullie daar mee om?

afbeelding van Eviansie

ik kan hem niet loslaten iemand tips wat ik moet doen?

Het is nu een jaar geleden dat mijn ex en ik uit elkaar gingen ( een jaar ja ik weet het.. )

Een half jaar geleden kon ik hem echt vergeten, ik lette niet meer op hem, al bleef altijd wel zon spanning tussen ons hangen.
Nu pas geleden praatte we weer voor de eerste keer, daaruit bleek dat hij nog steeds op me let en hij heeft best dingen gezegd die me weer aan het denken hebben gezet.

Nu kwam ik hem laatst tegen en dan doet hij zo raar, hij kan zich echt geen houding aannemen.

Inhoud syndiceren