Blog van camille

afbeelding van camille

Spijt, nog steeds mis ik hem

Anderhalf jaar geleden heb ik de relatie met hem uitgemaakt. We kenden elkaar bijna 6 jaar. Ik zat niet lekker in mn vel toen en heb, achteraf gezien, de dingen die niet goed zaten tussen ons steeds onder een vergrootglas gelegd.

Nu, anderhalf jaar later heb ik spijt. Ik mis hem dagelijks en verwijt het mezelf dat ik het zo rigoureus heb uitgemaakt.
Regelmatig sta ik op het punt hem een brief te sturen, dat ik hem mis en dat ik spijt heb van mijn beslissing. Maar ik durf het niet. Zo bang voor een afwijzing en bang dat er inmiddels een andere vrouw in zn leven is.

Het is alsof mijn leven stil is blijven staan sinds onze breuk. Alles wat ik doe, zie, hoor, voel,associeer ik met hem, met ons samenzijn en met mijn eigen stommiteit dat ik het heb verbroken.

afbeelding van camille

gemis wordt alleen maar sterker

Ruim 2 maanden geleden heb ik mijn relatie van bijna 6 jaar verbroken.
Eerst waren daar de heftige emoties maar ook een gevoel van ; het is goed dat ik het heb uitgemaakt en soms ook opluchting dat ik weer ruimte voelde voor mezelf.
Tot vorige week dacht ik dit gaat goed komen met mij, ik hoef geen jaar te treuren.
Maar vanaf dit weekend komen de emoties heftiger terug. Ik mis hem enorm. Bij alles wat ik doe wil ik dit delen met hem. Waarom wordt dit gevoel ineens sterker.
Herkent iemand dit?

afbeelding van camille

boos

Na 4 weken geen contact heb ik mn ex een appje gestuurd om te vragen hoe het met zn moeder gaat, die heel erg ziek is. De toon van zijn reactie was kortaf, geen tijd nu. Door de woorden heen voelde ik zijn boosheid op mij.
Bijna 6 jaar een relatie gehad. Ik heb het "netjes" uitgemaakt. Het voelt alsof hij mij "terugpakt". Jij hebt mij pijn gedaan, nu doe ik jou pijn. Ben ik paranoia aan het worden???

afbeelding van camille

stilte

Ik had gehoopt het niet nog eens te hoeven meemaken.

Opnieuw een ex. Niet dat ik ze bij bosje heb, nee dat niet. Maar de pijn, het afscheid, het losmaken hakt er in.
Ik wil de dingen die ik zie, hoor, voel, proef nog steeds delen met hem. Gewoon even een appje; is de maan bij jou ook zo mooi rond? heb je die docu op tv gezien?ik heb met de hond in een prachtig gebied gelopen, ga je volgende week mee daarheen? Slaap lekker voor strax ik hou van je.
Stilte
Stilte

Inhoud syndiceren