Blog van anoniempje1990

afbeelding van anoniempje1990

De bodem van de put is niet meer in zicht

Langzaam maar zeker klim ik uit het diepste dal van mijn leven ooit. Het heeft een hoop kracht en moeite gekost, maar ik ben ergens wel blij dat ik dit traject heb moeten afleggen. Ik ben er veel sterker door geworden en ben ook heel anders tegen de liefde aan gaan kijken. Een les die ik misschien wel nodig had. Ik heb veel gehad aan de steun van mijn vrienden, familie en natuurlijk die van jullie. Ik ben iedereen daar heel dankbaar voor!

afbeelding van anoniempje1990

Klote tijd

Ben een tijdje afwezig geweest. Mijn moeder ligt namelijk al een week in het ziekenhuis. Het ging al weken slecht met haar en vorige week stortte ze dus in elkaar. Ze wordt nu gelukkig uitvoerig onderzocht en wij moeten maar even de uitslagen afwachten. Mijn ex kreeg dit ook te horen en nam gelijk contact met me op. Ik was in eerste instantie terughoudend, maar vond toch wel dat ik het haar moest vertellen.

afbeelding van anoniempje1990

Kleine update

Even een kleine update hoe het met mij en de situatie gaat op dit moment. Met mij gaat het uitstekend: ik lach, geniet volop met vrienden en doe naast mijn werk, studie en sport ontzettend veel leuke dingen. Soms heb ik nog wel even die baalmomentjes, maar ik heb eigenlijk niet meer de behoefte om haar dan gelijk te contacten. Ik heb nu een soort rust gevonden. We hadden sinds mijn laatste blog maar één keer contact gehad en dat was ook op een normale manier afgesloten. Ik dacht dat we dus weer een beetje normaal konden doen tegen elkaar.

afbeelding van anoniempje1990

How do I breathe?

afbeelding van anoniempje1990

Aanhoudend appen

Steeds vaker nemen we contact met elkaar op, maar soms is het dan ook weer één dag of twee dagen stil. Alsof we elkaar aan het uittesten zijn. Wie kan het langer volhouden om de ander niet te contacteren.. Elke keer als we dan appen is het gelijk voor een hele lange tijd en de grapjes en verhalen vliegen mij dan om de oren. Telkens weet ze weer een lach op mijn gezicht te toveren en ik ook op die van haar. Het is super gezellig en leuk, de laatste keer dat we ruzie hadden kan ik me eigenlijk niet eens meer herinneren.

afbeelding van anoniempje1990

Goed gesprek

Na weken nam zij dan eindelijk als eerst contact met me op. Ik was op het begin een beetje terughoudend, maar dat verdween eigenlijk al snel. We hadden heel fijn en gezellig contact en we hadden elkaar ook heel veel te melden. Ze heeft me haar gevoelens kenbaar gemaakt en ik ook. We hebben besloten de positieve vibe vast te houden en dan later wel te kijken wat er nog van komt. Geen bijbedoelingen, van beide kanten, maar als de gevoelens blijven voor elkaar gaan.

afbeelding van anoniempje1990

Achtbaan

Ik betrap mezelf steeds vaker op glimlachen en ben weer vaak aan het genieten. Ik ben regelmatig de deur uit om leuke dingen te doen en gelukkig is het Europees voetbal weer begonnen! Ik sport ongeveer 5x in de week en op mijn werk gaat ook alles weer prima. Ik ben langzaam steeds meer mezelf aan het terugvinden en dat voelt goed. Maar toch komt het rare gevoel soms naar boven..

Inhoud syndiceren