Blog van Anoniem123

afbeelding van Anoniem123

Mezelf weer in de nesten gewerkt..

Hoi allemaal,

afbeelding van Anoniem123

En hier zit ik weer..

En daar zit ik dan weer. Ik heb gisteravond een hele leuke avond in de kroeg gehad met vriendinnen en heb bijna niet aan mijn ex gedacht. Het is nu 2,5 maand geleden dat hij het uit heeft gemaakt en ik krabbel langzaam weer omhoog van heftige liefdesverdriet. Ik probeer aan mezelf te werken, ik heb twee keer een psycholoog bezocht om mijn zelf liefde wat op te krikken. Die is nooit heel fantastisch geweest en ik wil zo graag meer van mezelf leren houden. Het ging echt even goed. Tot ik vanmorgen een foto doorgestuurd kreeg van een vriendin.

afbeelding van Anoniem123

het ging even goed..

Het ging even goed met me, dacht ik.. Ik leid mezelf af door leuke dingen te doen met vrienden en ik ben druk met de studie. Maar ik merk nog steeds dat ik veel huil als ik dan thuiskom en op mijn bed plof. Ik zag net toevallig dat mijn ex met zijn nieuwe scharrel (10 dagen nadat het uit was vertelde hij dat hij zijn collega wel heel leuk vindt) naar een feest gaat. Ze zijn vast al vaker samen uitgeweest de afgelopen 2 maanden, maar dit zo zien brak me volledig. Ik ben de afgelopen 2 maanden zo ongelooflijk verdrietig geweest en ik heb niks anders kunnen doen dan aan hem denken.

afbeelding van Anoniem123

Het gaat beter, denk ik

Ik geloof dat het alweer iets beter gaat. Mijn ex heeft het inmiddels 2 maanden geleden uitgemaakt en ik denk steeds minder aan hem. Ik weet dat hij ook niet meer aan mij denkt aangezien hij een ander meisje alweer "heel erg leuk vindt" zo zegt hij zelf. Dat meisje gaat deze week voor driekwart jaar naar het buitenland en o wat was hij verdrietig, want hij voelde zich eindelijk weer gelukkig na de breakup en nu gaat zij ook weer weg. Ik vind het best grappig dat ze weggaat, karma komt altijd terug denk ik dan.

afbeelding van Anoniem123

Het lukt me niet

Het is inmiddels precies een maand geleden sinds mijn ex vriend het heeft uitgemaakt. Ik probeer elke dag leuke dingen te doen in mijn eentje en te sporten. Ik woon op kamers, ver van mijn familie en af en toe doe ik leuke dingen met huisgenoten. Maar ik heb nog steeds elke dag huilbuien en ik mis mijn ex vriend vreselijk. Ik blijf me maar afvragen of hij mij ook zo zou missen en wat hij aan het doen is.. Hij heeft zelf aangegeven nu geen behoefte te hebben aan contact met mij en dat hebben we nu dan ook een week niet gehad (via whatsapp).

afbeelding van Anoniem123

Te snel gegaan, te snel voorbij

Hoi allemaal,

afbeelding van Anoniem123

nieuwe vlam

Het is inmiddels iets meer dan een maand geleden dat mijn vriend het uitmaakte 1 dag na onze vakantie samen. Ik heb een onwijs leuke jongen ontmoet tijdens het uitgaan en we hebben een paar keer afgesproken en het voelt heel goed. Toch merk ik aan mezelf dat ik een bepaald gevoel forceer te krijgen. Ik spreek het niet uit naar hem, maar ik verwacht toch dat hij zich als een soort "vriendje" gedraagt. Ik vind het lastig als hij uitgaat met vrienden en ik app hem dagelijks. Ik weet heus wel dat hij totaal geen verplichtingen heeft richting mij.

Inhoud syndiceren